KIRŞEHİR / MERKEZ - Şehit Dr.Ulucan Dayan İlkokulu

Şehit Dr.Ulucan Dayan İlkokulu

0 (386) 272 40 34
Adres
GÜLDİKEN MAH. 1495. SK. ŞHT. DR. ULUCAN DAYAN İLKOKULU BLOK NO 3 MERKEZ / KIRŞEHİR
Vizyon
Öğrencilerimizin hedefi, Atatürk ilke ve İnkılâplarına bağlı, vatanını ve milletini seven sevgi ve hoşgörünün timsali fertler olsun.Okulumuzda eğitim ve öğretime birinci derecede önem verilsin.Öğrencilerimiz, eğitim öğretim çalışmaları yanında, bireysel özelliklerinin ortaya çıkarılması için, çalışıldığının farkında olsun.Personelimiz, eğitim öğretim çalışmasında yalnız olmadığının, kendisinin desteklendiğinin bilincinde olsun.Yapılan çalışmaların istenilen seviyeye ulaşması için, okul, veli, öğrenci diyalogunun önemine inanılsın.
Misyon
Bütün öğrencilerimizin, Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda, bilgili, becerili, kendi kendine yeten ve öğrenmeye hazır bireyler olarak yetişmelerine uygun ortam hazırlamak.
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim
09:00--14:45
Doğal Gaz
Her 15 dk ya bir dolmuş çalışmaktadır.
Yerleşim Yeri
ŞHT. DR. ULUCAN DAYAN İLKOKULU- ORTAOKULU GÜNEYKENT EVLERİ / KIRŞEHİR - Merkez Tel: 0 (386) 272 40 34
İl merkezine uzaklığı 6 km dir.