KIRŞEHİR / MERKEZ - Şehit Dr.Ulucan Dayan İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, okulumuzda coşkuyla kutlandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende, şiirlere,koro ve müzik dinletisine, ve çeşitli gösterilere yer verildi.Öğrenciler şarkı söyleyerek dans ettiler.

Bu özel günün anlamı ve önemi, çocuklarımızın geleceğe umutla bakmasını sağlayan bir vesile olması açısından büyük bir değere sahiptir. Sevgi, saygı ve eğitimle dolu bir dünyada büyüyen çocuklarımızın, ülkemizin geleceğini aydınlatacağına inanıyoruz.

Mrt

Okulumuz 1/A sınıfı öğrencileri 26 Mart Kütüphaneler Haftası dolayısıyla Aşıkpasa İl Halk Kütüphanesini ziyaret ettiler. Ziyaret esnasında kütüphane müdürü Şehnaz Taş ile yaptıkları sohbetle kütüphanenin hangi amaçla kurulduğunu ve önemini kavradilar.  Ayrıca kütüphane içinde sergilenen resim ve el işi sergisini  de gezdiler.

Çocuklar Kütüphanemizin  hediyesi  olan dergilerle  mutlu  oldular. Ayrica çocuk köşesinde hediye edilen kitap ayraçlarini boyayarak kendi ayraçlarini yaptılar. EN İYİ DOST KİTAPTIR...

Mrt

Vatansever Ahi kapsamında öğrencilerimizin askerlerimize yazmış oldukları destek mektuplarını alan İl Jandarma komutanlığı okulumuzu ziyareti.

Mrt

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri  Anma Günü  münasebetiyle  1/A sınıfı Şehit Hava Ast.Çavuş Ahmet TOZLUKLU ve Çanakkale şehidimiz  Mehmet Çavuş'un  Anıtı  'nı  ziyaret ederek  saygı ve minnetlerini  gösterdiler. Zaferimiz  kutlu şehitlerimizin  ruhları  şad olsun.

Şbt

1/A sınıfı Hayat Bilgisi dersinde Sağlıklı Besleniyorum konulu 'Küçük Şefler İş Başinda' salata yapımı projesini  başarıyla tamamladı. Bu eglenceli  projede projesini de egllenceli bir şekilde öğlen yemeği öğününü yedi.