KIRŞEHİR / MERKEZ - Şehit Dr.Ulucan Dayan İlkokulu

Ekm

Ekim ayında vatanseverlik değeri işlendi öğrencilere bu konuda bilgilendirme yapıldı. Ayin öğrencisi ve velisi seçildi. Ayın öğrencisine ödülünü okul müdürümüz verdi. Türk büyüklerinin hayatı anlatıldı. Türk büyüklerinin resimleri boyandı ve sergilendi. Öğrencilerimiz tarafından askerlerimize mektup yazıldı. Mektuplar il jandarma komutanlığına verildi.

Vatansever Ahi Ekim Ayı Teması

Ekm

Okulumuzda 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Töreni düzenlendi.

15 Temmuz 2016’da Türkiye Cumhuriyeti’nin millî birlik ve bütünlüğüne kastetme niyetiyle gerçekleştirilen hain darbe girişiminde, milletimiz ve demokrasimiz için canını ortaya koyan tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

Eyl

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNE SAĞLIK MESLEK LİSESİ ÖĞRETMENLERİNDEN TURGUT TAKAN TARAFINDAN İLK YARDIM EĞİTİMİ VERİLDİ.

Eyl